El projecte  GALP Omega 3 “Els àcids grassos omega-3: una aposta per valorar la qualitat dels productes pesquers de la Costa Brava” ha arribat a la fi. Aquest projecte s’ha portat a terme a la Costa Brava durant el 2018 i 2019 gràcies al cofinançament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) de la Unió Europea amb el suport del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava. L’estudi  ha estat realitzat pel grup de recerca SeaHealth de l’Institut d’Ecologia Aquàtica (IEA) i la Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona en col·laboració amb  l’Institut de Ciències del Mar (CSIC). Per a més informació podeu visitar la web del projecte http://www.oceanshealth.udg.edu/ca/galp-omega.html.

Dels resultats del projecte s’ha elaborat un MINIGUIA d’Omega 3 de la Costa Brava i una SUPERGUI Omega 3 de la Costa Brava de consulta i descàrrega gratuïta a través dels enllaços següents:

MINIGUIA Omega 3 de la Costa Brava: http://www.oceanshealth.udg.edu/pujades/files/mini-guia-trassat.pdf

SUPERGUIA Omega 3 de la Costa Brava: http://www.oceanshealth.udg.edu/pujades/files/super-guia_tot.pdf

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada