Descripció del projecte

Aquesta activitat està directament relacionada en la promoció i difusió del peix de llotja a través de la cuina. Potenciar el producte de proximitat de la Confraria de l´Escala. És un taller participatiu on s´explica com s´elaboren els plats ja sigui idees de tapes marineres, misteris i combinacions per un bon brou de peix, sushi, introducció al món de la cuina Kaiseki, sempre amb peix de la llotja. La seva durada és aproximadament de 120 min. on els participants treballarant amb el xef/professor la temàtica del dia.
Els grups seran redüits sempre tenint en compte les restriccions de la pandèmia. Un cop elaborats els plats s´entaularan i maridaran els plats amb vi de l´Empordà i aigua. Se´ls hi entregarà un PDF via e-mail als participants de les receptes i execusions dels plats elaborats. L´activitat és durà a terme els mesos d´estiu (juliol i agost) en una sala que tenim el Maram preparada per a la cuina. Durant el taller és realitzaran fotografies per la seva publicació a les xarxes socials,

 

Beneficiar: Confraria de Pescadors de l’Escala

Anualitat: 2021

 

Ubicació: Port de la Clota, s/n. 17130 L’Escala, Girona

Telèfon: 972 77 65 97

Web: www.maram.cat

 

 

Contacte

X