L’Associació d’Empresaris Roses – Cap de Creus és la unió entre l’Associació de Comerciants, fundada l’any 2001, i l’Associació Estació Nàutica, fundada el 2010, amb l’objectiu de promocionar, dinamitzar,  comercialitzar i millorar la situació econòmica de Roses.

 

President: Miquel Gotanegra Portell

Membre del GALP Costa Brava: Si

Representant del GALP Costa Brava: Miquel Gotanegra, membre

Ubicació: Av. Rhode s/n, Port Esportiu, 17480 Roses, Girona

Telèfon: 972 45 90 67

Web: empresarisrosescapdecreus.cat

Xarxes: facebook.com/empresarisrosesicapdecreus

instagram.com/empresaris_roses_capdecreus

youtube.com/user/holaroses

 

HISTÒRIA 

L’entitat es va constituir el desembre de 2019 i integra 150 empreses unides en un potent lobby empresarial, que té cinc taules de treball especialitzades en activitats, oci i natura; allotjament; serveis i mobilitat; gastronomia i comerç. A més de la junta directiva, formada per 10 persones, hi ha un consell assessor. L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus representa 150 empreses que en temporada alta generen més de 4.000 llocs de treball.

El 2019 van organitzar Les Xerrades per a la revolució Turística que van cloure amb l’elaboració d’un ampli document amb trenta-cinc propostes per desenvolupar en els propers anys en diferents àmbits: el comerç, la gastronomia, l’allotjament, la mobilitat i les activitats, l’oci i la natura. 

 

PROJECTES FINANÇATS A TRAVÉS DEL GALP 

El Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava finància projectes per a desenvolupar en el territori gràcies al Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP). L’Associació d’Empresaris Roses – Cap de Creus ha dut a terme aquests projectes:

  1. Segell gastronòmic de Roses-cap de Creus i promoció dels productors i restaurador

 

 

 

 

Contacte

X