Localitzacions
Llistat
- Edició i publicació del llibre Les Ordinacions de la Pesquera de Roses (segles XIV-XVI). Recuperació del patrimoni documental sobre la pesca al Cap de Creus (Costa Brava) 2019
- Desenvolupament de dos nous productes en base peix i millora en la conservació de la Gamba (2019)
- “Activitats recreatives del litoral de Llançà, un mar d’oportunitats”.Campanya de valorització dels productes marítims, pesquers i de natura. (2019)
- Fira gastronòmica de l’Escala (2018-2019 Bianual)
- Valorització del peix blau per la millora de la competitivitat del sector pesquer (2018-1019 Bianual )
- Estudi conseqüències socio-econòmiques ús malla 50mm pesqueries demersals comarques de Girona (2018-2019 Bianual)
- Paissatges Marins i Pesquers de Llançà (2018-2019 Bianual)
- Jornades: Anàlisi del sector pesquer gironí (2018-2019 Bianual)
- Adequació de les insatl.lacions dels centre d’Interpretació “MARAM” per la promoció de la gastronomia pesquera i local (2018-2019 Bianual)
- Els àcids grassos Omega : Una aposta èr valorar la qualitat dels Productes Pesquers a la Costa Brava (2018-2019 Bianual)
- Pla de Comunicació Pla Estratègic “Palamós Peix) 2018
- Diagnosi Patrimoni Marítim i pesquer immoble Costa Brava (2018)
- Can Ganga : Centre interpretatiu del barri de pescadors – Tossa de Mar (2018)
- Llibre Cementiri Mariner 2018
- Pla de promoció i comunicació de l’oferta pedagògica nàutico-pesquera (2018)
- Antic embarcador: Punt inici activitats descoberta dels paisatges marins i pesquers (2018)
- Projecte d’interpretació de paisatges marins i dels orígens i tradició marinera de l’Estartit (2021)
- Les Comunitats bentòniques profundes del Canyó Submarí de Blanes (2021)
- Obrador, magatzem i botiga a l’Escala (2021)
- Mapificació depressions,conflictes i impactes en la Taula de Cogestió del Litoral del Baix Empordà (2021)
- Als mercats, productes pesquers Palamós Peix (2021)
- Produccions audiovisuals del projecte “ Espai de visitants de la Confraria de Pescadors de Blanes “ (2021)
- Eïnes d’Ecoguiatge (2021)
- Congrés de pescadors artesanals (2021)
- Oceancats. Divulgació audiovisual per uns mars més nets (2021)
- El peix a l’escola (2021)
- Estudi tècnic sobre el consum de peix a la Costa Brava (2021)
- Seguiment pesca artesanal a Port de la Selva (2021)
- Seguiment pesca artesanal a Roses (2021)
- Seguiment pesca artesanal a Cadaqués (2021)
- Audiovisuals per a descobrir el peix de llotja (2021)
- Promoció Producte Local de Pesca Llançà (2018)
- Far de Tossa, la llum de la tradició (2018)
- Sa Pescateria, un espai de la memòria de Tossa (2018)
- Actuacions en millora energètica i sistema automàtic d’etiquetatge (2018)
- Web confraria de pescadors de Llançà (2018)
- Web Confraria de Pescadors de Blanes (2018)
- Equipament sala d’actes de la Confraria de Pescadors de Blanes (2018)
- Implamentació del nou Obrador de la Confraria de Port de la Selva (2018)
- Divulgació del peix fresc desembarcat al Port de Palamós, per a una pesca i un consum responsable (2018)
- Estudi de Comercialització de la Gamba Vermella en nous materials i formats d’envasament (2018)
- ESTUDI DEL PERFIL CONSUMIDOR I CANALS DE VENDA DE PEIX POTENCIACIÓ DE LA MARCA DE GARANTIA GAMBA DE PALAMÓS (2018)
- Dofins de Tramuntana: Pescant sosteniblement al canyó del Cap de Creus (2018)
- Actualització dels recursos expositius del Centre d’Interpretació “MARAM” de l’Escala.(2018)
- Formació de monitors i guies de busseig (ecoguies) per a la conservació dels hàbitats marins i d’interès pesquer a la Costa Brava (2018)
- Disseny, creació, planificació i execució visites gastronòmiques de la pesca a Blanes (2018)
- TALLERS I GUIA PEDAGÒGICA SOBRE PESCA SOSTENIBLE I RESIDUS MARINS (2018)
- Audiovisual Gent de Mar (2018)
- Obra de teatre Gent de Mar (2018)
- PROJECTE PERLA PEIX (2021)